El martes Julio 16 2019 

Semblava Una Persona Com Qualsevol Altra (premi Literari De Teatr E La Carrova 2004) por Ariadna Herrero I Molina

Semblava Una Persona Com Qualsevol Altra (premi Literari De Teatr E La Carrova 2004) por Ariadna Herrero I Molina epub

Descargar Semblava Una Persona Com Qualsevol Altra (premi Literari De Teatr E La Carrova 2004) por Ariadna Herrero I Molina Epub y PDF
Título: Semblava Una Persona Com Qualsevol Altra (premi Literari De Teatr E La Carrova 2004)

Autores: Ariadna Herrero I Molina

Publicado: 27/03/2006

ISBN: 9788497911887

Tamaño: 28 MB

Nº de páginas: 120

Idiomas: Español

Valoración: ★★★★★

Formato : PDF, EPUB


Ariadna Herrero I Molina con Semblava Una Persona Com Qualsevol Altra (premi Literari De Teatr E La Carrova 2004)

La Joana és una dona de quaranta-un anys. En fa dinou que està casada amb l’Enric, el qual la ignora poc o molt des de fa força temps. Quan el seu fill marxa a una altra ciutat per cursar els estudis universitaris, la vida de la Joana entra definitivament en crisi. L’aparició de la Magda, una dona ambigua i misteriosa, farà donar un gir inesperat a la seva tediosa existència. Ariadna Herrero i Molina va néixer a Granollers el 5 d’abril de 1981. És llicenciada en Filologia Hispànica i en Filologia Catalana, i treballa com a bibliotecària a la Facultat de Lletres de la Universitat de Barcelona. Des de sempre havia escrit, però va ser a l’adolescència quan aquesta activitat es va convertir en la seva autèntica vocació. Des de llavors ha cultivat diversos gèneres, entre els quals s’hi compten la poesia, el conte, la novel·la i el teatre. Va ser redactora durant un període de dos anys a les revistes granollerines La Portada i L’Informatiu del Pla del Vallès, i en els seus dies com a universitària va publicar alguns escrits a la revista De Número Página. L’any 2004 va ser la guanyadora de l’octava edició dels Premis de Teatre La Carrova amb l’obra Semblava una persona com qualsevol altra.
En esta página puedes descargar el Semblava Una Persona Com Qualsevol Altra (premi Literari De Teatr E La Carrova 2004) sin registrarte. ¡Descarga gratis a alta velocidad en formato epub, fb2, pdf, torrent!