El domingo Mayo 19 2019 

El Gran Llibre Per La Independencia: Mil Raons A Favor De Les Lli Bertats De Catalunya por Francesc Ferrer

El Gran Llibre Per La Independencia: Mil Raons A Favor De Les Lli Bertats De Catalunya por Francesc Ferrer epub

Descargar El Gran Llibre Per La Independencia: Mil Raons A Favor De Les Lli Bertats De Catalunya por Francesc Ferrer Epub y PDF
Título: El Gran Llibre Per La Independencia: Mil Raons A Favor De Les Lli Bertats De Catalunya

Autores: Francesc Ferrer

Publicado: 01/04/2005

ISBN: 9788466406062

Tamaño: 15 MB

Nº de páginas: 416

Idiomas: Español

Valoración: ★★★★★

Formato : PDF, EPUB


Francesc Ferrer con El Gran Llibre Per La Independencia: Mil Raons A Favor De Les Lli Bertats De Catalunya

La intenció d’aquest llibre és demostrar l’existència d’una continuïtat en el pensament polític independentista dels catalans al llarg dels segles. Als catalans sempre ens ha mogut gaudir de la llibertat política, que estava emparada per les lleis fins que ens la van arrabassar per la força. La lluita per la independència de Catalunya ve de lluny i comença el mateix dia que els catalans s’adonen que els volen abolir la seva llibertat, el mateix dia que veuen que l’han perduda, i continua avui en dia. Opinions de Pau Claris, Baruch Spinoza, Voltaire, Enric Prat de la Riba, Joan Maragall, Francesc Macià, Winston Churchill, Jaume Vicens Vives, Pau Casals, Bill Clinton, Núria Cadenas... i molts més.
En esta página puedes descargar el El Gran Llibre Per La Independencia: Mil Raons A Favor De Les Lli Bertats De Catalunya sin registrarte. ¡Descarga gratis a alta velocidad en formato epub, fb2, pdf, torrent!